egészségtudatosság

Egy mexikói étterem, ami az egészségedre is odafigyel!

Gyúrjuk, sütjük, töltjük, tekerjük. Saját kézzel, frissen készítjük a tortillákat, mert így lesz tökéletesen finom és ízletes minden ételünk. Mindezt rutinosan-pattogósan, mert tudjuk, hogyha éhes vagy, nemcsak igazán finom fogásra számítasz, hanem mindezt rövid idő alatt is szeretnéd megkapni. Ég a kezünk alatt a munka és pörög-forog a tortilla sütő, hogy a tányérodra mielőbb kérésed és ízlésed szerint megtöltött és elkészített ínycsiklandó mexikói finomságot csúsztathassunk.
Finom és mentes egyszerre. Nálunk nem kell kompromisszumot kötnöd, egyszerre hódolhatsz mindkettőnek! A Gringos Amigos mexikói étteremlánc számos ételét kérheted vegetáriánus vagy éppen gluténmentes verzióban.  Sőt, még a paleo étrend követőinek is találnak kedvükre valót. Italjaink között is van cukormentes vagy mézzel édesített üdítő, hogyha számodra ez is fontos kritérium.

Egészség és természetesség a maximumon.  Nem használunk ízfokozó és állományjavító adalékanyagokat, mikrót, és nem fagyasztunk le előre elkészített ételeket sem. Éttermeinkben minden étel frissen és természetes alapanyagokból készül. Fűszerezésünk is ezt az elvet követi: fogásaink ízgazdagsága és autentikus mexikói karaktere az általunk gondosan összeválogatott több mint 25 féle friss vagy őrölt fűszer speciális keverékének köszönhető.

Egyszer mindent ki kell próbálni. Aztán rájössz, hogy nem elég egyszer, és kedvedre kísérletezhetsz ízeink és variációnk között, amíg megtalálod a legnagyobb kedvencedet!

Ezért mondjuk azt: legközelebb próbáld ki más variációban is! Így tutira nem maradsz ki a Gringos Amigos mexikói étterem földi paradicsomából!